Sep 09 2016
*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_9563

IMG_9565-kopia

 

Har ni hört talas om märket Foreo någon gång? Jag själv kände till märket sen tidigare men visste till exempel inte om att Foreo är ett svenskt företag. Foreo är kanske främst kända för deras rengöringsborstar i Luna-serien som snabbt har tagit världen med storm och nyligen lanserades tillskottet Luna Play som jag ska skriva lite om idag.

Luna Play är en introduktion till de övriga modellerna och är inte större än ett rouge eller en macaron men kan trots sin lilla storlek ändå kanalisera 8 000 T-Sonic (transdermala) pulseringar varje minut. Luna Play har två zoner med silikonknoppar där de tunnare knopparna är perfekta för rengöring av känslig/normal hud och större områden som kinderna. De tjockare silikonknopparna högst upp på borsten är perfekta för precisionsrengöring och djuprengöring av områden såsom T-zonen.

Som jag nämnde tidigare så är Luna Play en introduktion till det övriga sortimentet där den största borsten ligger runt 1500 kr i prisklass. Det är en rätt rejäl summa att lägga på en produkt som, om en har otur, inte visar sig leva upp till förväntningarna. För 299 kr kan du stället testa på Luna Play som håller i upp till 100 användningar (om du använder den 2*1min/dag). Borsten är alltså inte laddningsbar och det går inte att byta batteri. Upp till 100 användningar sen får du köpa en ny eller en större om den faller dig i smaken. Perfekt julklapp/present till familj och vänner eller som sällskap på resan. Jag som redan har en rengöringsborste ifrån Clinique tycker att den här ifrån Foreo är mer skonsam mot huden, lättare att använda och betydligt smidigare. Huden blir ordentligt ren och ansiktet får en härlig massage på köpet. Luna Play finns ute i butik nu hos bland annat Eleven*, Lyko*, Åhlens och H&M.


pressutskick1