Aug 14 2016

IMG_9701

Vi köpte lillfisen en ny leksak i hopp om mer aktiva dagar och lugnare nätter. Hjälpte sådär men han gillade iallafall sin prasslande mus med kattmynta i. Här helt utslagen efter att ha brottats med den ett bra tag ♥

IMG_9703

Ett stycke köksö belamrad med produkter att fota till bloggen. Ungefär så här det ser ut på helgerna hemma hos oss.

IMG_9706

För ett tag sedan plockade jag in vild murgröna och placerade några kvistar i mina vaser som ser ut som glödlampor. Till min stora förtjusning har nu kvistarna börjat växa.

IMG_9711

På tal om växter så dog min ena suckulent för några dagar sedan så jag införskaffade mig en liten kaktusboll istället. Som tur är växer den fina suckulenten bredvid så den ska väl ändå leva ett tag framöver.

IMG_9785

Fixar stilleben och fotorekvisita till de där bloggbilderna jag fotade…

IMG_9857

Söndagsbloggande. Pressmaterial, mängder av kaffe, serier i bakgrunden och byte av sittplats ett antal gånger.


Gillar ni den här typen av inlägg?