Aug 08 2016

IMG_8948

Jag hade i våras en period där jag testade nya concealers på löpande band och jag kan nu konstatera att jag har hittat fyra favoriter bland alla varianter jag testade. Jag tänkte därför idag skriva lite kort om de olika favoriterna och ni får gärna lämna en kommentar nedan där ni berättar vilken favorit ni har.

FACE Stockholm Magic Wand – En concealer jag använt under mina ögon för att dölja mörka ringar och för att få en jämnare hudton runt ögonen. Formulan är krämig och väldigt återfuktande men lägger sig inte i några fina linjer. Jag hade nyansen nummer 1 och som passade min hudton fint för att jämna ut huden men ljusnar inte upp huden något. Täckningen är medium och det här har varit den concealer jag sträckt mig efter när jag bara vill få en fräschare bas. Ska jag nämna något irriterande med den så är det utförandet på produkten. Korken är helt omöjlig att få upp utan våld. Och så tog den slut i ett nafs.

L.A. Girl PRO.conceal – PRO.conceal är ett riktigt budgetkap (ca 60kr) och kommer i en massa olika nyanser och färger. Den nyans jag har är lite för mörk för att jag ska vilja ha den under ögonen så istället använder jag denna för att täcka finnar och andra blemmor i ansiktet. Formulan är lite åt det tjockare hållet och torkar till fort så det gäller att vara snabb på att jobba in produkten. Täckningen är medium till hög och det här är en riktigt bra concealer för priset!

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Världens längsta namn på en produkt! Det här är min absoluta favorit när det kommer till concealer att ha under ögonen. Mediumtäckning som jämnar ut och ljusnar upp huden. Sitter bra under dagen, är återfuktande samt dryg. Formulan är krämig men lätt att jobba med och du kommer långt med lite produkt. Kostar en slant (runt 220 kr) men värd varenda krona.

MAC Pro Longwear Concealer – Kanske den mest kända concealern på marknaden? Med en lite tjockare formula fungerar den här inte särskilt bra under ögonen på mig men desto bättre på finnar och blemmor. Täckningen är medium till hög och det är den mest täckande concealern jag någonsin testat. Gillar den skarpt av just den anledningen.