Jul 09 2016

kappahlreb16

Vi har redan tagit oss en titt på KappAhls huvudkollektion för hösten men idag tänkte jag att vi skulle ta en titt på KappAhls underkollektion Hampton Republic 27 som är något mer preppy-inriktad och liknar Lindexs Holly & Whyte en del. Hösten hos Hampton Republic bjuder in till en uppdaterad preppig trend men med lite mer moderna silhuetter.

Hampton Republic 27 är höstiga preppiga kollektion med spännande och nytänkande twister. Kollektionen har en genuin bas i det engelska universitetslivet, men med inslag från New York och dess naturliga elegans. Statementprodukterna i kollektionen består av Herringbone blazern, den figurnära turtlenecken, de vida byxorna, och parkasjackan med fuskpäls. Nyckelplagg som tillåter lager-på-lager styling och enkel elegans. Kollektionen kommer i varma toner av rött, subtila naturfärger och blått. Kollektionen har ett överraskande inslag av lila, vilket ger en iögonfallande och färgsprakande effekt. Mönstret är fokuserat på stora ränder och rutor, vilket omfamnar det preppiga universitetslivet med ny och modern finish.