Jul 11 2016

Desktop22

Hej vänner! Nu ska jag försöka komma igång med bloggen igen. Vi är på plats i vår nya lägenhet sen en vecka tillbaka och vi trivs superbra. Ovan ser ni några snapshots ifrån lägenheten via min instagram (samt lite annat från veckan) men lite bättre bilder kommer inom kort. Älskar verkligen lägenheten och allt med den. Ljusinsläppet, vitvarorna, golvet, min klädkammare och ja allt helt enkelt. Vi har inga flyttkartonger kvar att packa upp utan det som vi har framför oss är att få upp tavlor, fålla gardiner, köpa fler mattor och så vidare men det får komma när det kommer. Vi har också det absolut tråkigaste kvar framför oss – att städa ur den gamla lägenheten. Fy fan alltså vad det är trist men jag tänker njuta av min sista semestervecka för den här gången och glömma bort städet tills nästa helg.

På tal om helg. Vi var i Jönköping i helgen då min man med kompis gjorde Ironman 70.3. Så jäkla stolt över min karl och hans prestation. Hans första triathlon och han var grym. Blev även en avstickare för flickvännerna till Gränna för polkagrisjakt, mums. Fun fact, jag är faktiskt född i Jönköping och mina första fyra år i livet bodde jag utanför och i Gränna. Jag är ett litet polkagrisbarn och det kan även vara därifrån jag fått min stora fascination för troll. Nu ska jag dock försöka få upp lite inlägg de kommande dagarna. Hoppas ni har haft en fin sommar hittills i år ♥