Jun 23 2016

IMG_8068

Sugar Shine System är en söt nyhet ifrån Matrix Biolage som nyligen lanserats. Detta är en hårvårdsserie baserad på sockerkristaller som ska göra håret mjukare när dessa kristaller kommer i kontakt med vatten. Kristallerna ska sedan hjälpa till att bevara hårets naturliga fuktbalans samtidigt som de polerar varje hårstrå för att ge optimalt med glans. Fyra produkter har lanserats i serien som finns i butik nu hos bland annat Lyko. Det här låter som en riktigt spännande serie (vad sägs om en skrubb för håret?) och som jag ser fram emot att testa. Just nu ligger den ju nerpackad men snart får jag gå loss på alla roliga nyheter som ligger i mina kartonger. Jag får helt enkelt återkomma med vad jag tycker om produkterna men jag kan redan nu avslöja att serien luktar sockervadd. Mums!


♥ Sugar Shine Polishing Hair Scrub (250 ml / 249 kr) – Pre-schampo treatment för normalt/matt hår. Polerar skonsamt bort de beläggningar och orenheter som förorsakar matt och trist hår. Applicera innan din vanliga schamponering. Stryk i fuktigt hår i mindre sektioner från rot till topp. Vårdar håret och ger en brilliant glans.

♥ Sugar Shine Schampo (250 ml / 199 kr) – Är ett silikonfritt schampo som rengör håret noggrant och lämnar håret skinande. Det är parabenfritt och lämpligt för färgbehandlat hår.

♥ Sugar Shine Balsam (200 ml / 199 kr) – Balsam utan silikoner och parabener för normalt/matt hår. Vårdar håret och ger en brilliant glans. Ger ett lättviktigt, glansigt och mjukt resultat.

♥ Sugar Shine Illuminating Mist (125 ml / 199 kr) – Lätt balsamspray som ger håret en vacker glans. Slätar ut håret och kontrollerar flygande hårstrån. Håret blir vackert och glansfullt. Skyddar mot värme. Skaka väl, spraya jämt i fuktigt hår. 


pressutskick1