May 09 2016

weeklytimes

1. Maj ♥ || 2. Detaljer || 3. Ny blus ifrån jobbet som jag gillar förvånansvärt mycket || 4. Smaskigheter ifrån The Body Shop, mer info kommer || 5. Att kunna inviga favoritjackan till favoritväskan || 6. Att komma hem till roliga paket || 7. Blåvit outfit från veckan || 8. Selfie || 9. Vår nya soffa


Godmorgon måndag! En ledig sådan för mig som sen jobbar veckan ut. Har ni haft en härlig helg? Min har varit grymt bra och härlig. Avkopplande. I lördags åkte vi till MIO för att testa vår blivande säng igen och så skulle vi bestämma soffa till nya lägenheten. Jag hade ju kollat ut två soffor ifrån MIO men inte sett dem i verkligheten och så skulle ju Rickard få säga sitt också. Om jag blev glad när den ena soffan föll oss på läppen direkt? Så skön och så fin. Nu är både säng och soffa beställda. Dessutom tog vi en solskenspromenad ifrån MIO till Hansa för att spana in lite andra möbler och det slutade med att vi just nu har en massa kartonger i vardagsrummet innehållandes nya köksmöbler och soffbord. Alla viktiga och stora saker är nu fixade till lägenheten. Det som är kvar, förutom finlir som mattor och detaljer, är nytt skrivbord och förvaring till arbetsrummet, nya sängbord, pallar till köksön och inredning till min klädkammare. Men vi vet vad vi ska ha så det tar två minuter att beställa ifrån IKEA. Har en bara en ledig helg i maj så får en se till att göra den produktiv.

Igår njöt jag av solen på en parkbänk i stan ett par timmar i väntan på att Rickard, som sprang Wings For Life, skulle återvända från Öland med buss. Runt 3000 människor sprang igår loppet för dem som inte kan. Det är sån magisk stämning innan start att jag nästan önskade att även jag stod redo i löparkläder. Jag är så stolt över min man och hans insats igår, inte minst eftersom han för bara 10 dagar sedan låg inlagd på sjukhuset. Nu laddar vi om inför Ironman i Jönköping i juli.

I övrigt så mår jag bra. Bättre än på länge faktiskt. Jag har inget som tynger mig utan har bara bra saker att se fram emot framöver. Jag längtar givetvis efter att få flytta (vi ska snart iväg på besiktning i nya lyan), jag ser fram emot semestern och jag längtar lika mycket till att få gå in i min nya roll på jobbet i sommar och jag ser fram emot att få se Millencolin på Grönan i augusti tillsammans med min kärlek. Livet är bra just nu. Så här vill jag alltid må.