Apr 19 2016

insposs

Bilder: Lindex, Gina Tricot, H&M & Pieces


Fyra bilder från den gångna veckan som jag sparat ner på datorn som inspiration. Den första bilden är hämtat ifrån Lindex och gör mig så otroligt sugen på kombinationen puderrosa lätta blusar och ankelkorta jeans i ljus denim. Egentligen så långt ifrån mig som möjligt. Vet inte varför jag har sån hang up på rosa för tillfället. Andra bilden är ifrån Gina Tricot och symboliserar jakten på de perfekta jeansen i boy- eller girlfriendmodell. Inte helt lätt att hitta ett par som sitter bra på min kropp. Men jakten fortsätter. En dag ska jag ha ett par i min garderob. Tredje bilden är på ett gäng stolsdynor ifrån H&M Home. Jag ska eventuellt ha två stycken stolsdynor till ett eventuellt projekt här hemma och jag har fastnat för denna variant hos H&M. De mönstrade varianterna är så härliga (den orangea ♥) men det lutar åt en enfärgad variant. Till sist den fina mockajackan ifrån Pieces. Har inte släppt den än men invigde i helgen min lika gröna mockaclutch ifrån Mango och jag älskade den. Fick ner så mycket mer än vad jag trodde. Perfekt!

Vad har inspirerat dig den senaste veckan?