Apr 20 2016

week15

Bilder från den gångna veckan på instagram, följ mig @fashionink


Åh du underbara soliga och härliga vårdag. Idag känns det verkligen inte som om sommaren är långt borta här nere i Kalmar. Fantastiskt vad bra en mår när näsan får både lite sol och värme på sig. Jag startade min onsdag med personalmöte på jobbet och ännu en gång inser jag hur mycket jag gillar mitt jobb och mina fina kollegor. Jag har verkligen hittat hem. Nog för att jag är lite nervös över att både byta butik och inta en annan roll i sommar men jag är samtidigt galet taggad. Assisterande butikschef är verkligen en merit jag vill ha på mitt cv och att få ett sånt förtroende är väldigt stort hos mig. Inget utvecklar en människa så mycket som ansvar i min mening. Jag skulle aldrig kunna jobba på ett jobb där jag inte tillåts att ha ansvar eller ta för mig, visa framfötterna. Aldrig.

Efter jobbet tog jag mig en sväng på IKEA för att spana in det nuvarande sortimentet. Främst undersökte jag garderobsavdelningen och vilka förvaringsmöjligheter det går att skapa sig. För vet ni? Den där lägenheten jag skrev om för några veckor sedan, den är VÅR! Efter nästan 7 år i samma lägenhet är det nu äntligen dags för oss att flytta. Att uppgradera oss. Vi snackar en lägenhet som stod klar i juni förra året. Nybyggt. Andra hyresgästen in. Trägolv i hela lägenheten. Köksö. Egen tvättmaskin och torktumlare. Balkong med eftermiddagssol och havsutsikt (om en står på tå haha). Som ni säkert redan luskat ut så kommer det att bli en hel del inredning framöver. En del kanske jublar, andra suckar men så får det bli. Vi ska trots allt byta ut det mesta av våra möbler. Jag har dessutom en klädkammare på ca 1.3 x 1.2 att inreda så att jag får ut maximalt med förvaringsutrymme. Inte en lätt nöt att knäcka vill jag lova.

Nu ska jag fota av lite saker, skriva inlägg och börja packa. Imorgon åker jag upp till Stockholm på äventyr men mer om det imorgon. Härliga onsdag ♥