Apr 21 2016

IMG_7571

IMG_7578

Det är inte ofta jag faller för stylingprodukter, nästan aldrig faktiskt men när jag fick hem ett självlysande kit med produkter ifrån Schwarzkopf got2bes seanste lansering Made 4 Mess så blev jag ändå lite nyfiken. Made 4 Mess är en ny serie stylingprodukter perfekt för den som föredrar rufsigt hår eller som ofta lockar håret eller gör flätor. Finishen på dessa produkter ska en matt och messy effekt. De fyra produkterna i serien är:

♥ Got2b made4mess Sculpting Spritz är utvecklad för att skapa 2016 års trendigaste look. Den ger håret en rufsig effekt med definition utan att kompromissa med hårets naturliga rörlighet. Stadga nivå 4. Rekommenderat pris 69kr, 150 ml.

♥ Got2b made4mess Texturizing Putty ger en texturerad effekt i flikiga lager. Produkten har samma konsistens som kitt och arbetas in i håret. Den är perfekt för kortare hår och slarviga uppsättningar. Stadga nivå 4. Rekommenderat pris 69kr, 100 ml.

♥ Got2b Made4mess Texturizing Hairspray har en lätt formula som ger håret en naturlig texturerad finish med stadga (nivå 4). Finns i två storlekar, 275 ml och en mindre variant i reseformat om 75 ml. Rekommenderat pris 69kr och 19kr.

♥ Got2b playful styling Primer är en lotion som ger håret stadga och bidrar till en perfekt grund för att skapa säsongens trendigaste uppsättningar och flätor. Playful styling Primer appliceras i torrt hår och gör att man får bättre grepp, kontroll och stylingmöjligheter utan att håret känns stelt. Rekommenderat pris 69kr, 100 ml.

Som jag började inlägget med att säga så är det inte särskilt ofta som jag faller för stylingprodukter men här har jag faktiskt hittat två nya favoritprodukter. Rickard har använt Texturizing Putty sen jag fick hem produkterna för ett par veckor sedan och jag förutsätter att han gillar den eftersom han använt den varje dag. Själv har jag fastnat för hårsprayet och primern som jag främst använder när jag lockar håret. Jag har i primern i längderna innan jag lockar håret och avslutar med hårsprayet. Jag upplever att primern gör så att håret formas lättare och att lockarna blir mer fasta. Hårsprayet i sin tur ger håret den struktur som krävs för att mina lockar ska hålla ihop, men utan att kännas klibbigt eller nertyngande. Använder jag de här två ihop så håller mina lockar i hela 3 dagar. Det har jag aldrig varit med om tidigare så jag är mer än nöjd med dessa produkter.


pressutskick