Apr 26 2016

Har sett den här listan hos både Whinar och Fröken Rosa så idag tänkte jag att vi startar dagen med en liten tisdagslista.


Desktop7

TRE GUILTY PLEASURES
1. Keeping up with the Kardashians
2. Snabbmakaroner med ketchup och smör
3. Klämma pormaskar

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Jag grät för en vecka sedan. Förra tisdagen. Anledning håller jag för mig själv.

NÄR KAN DU VERKLIGEN, VERKLIGEN VARA DIG SJÄLV?
Egentligen bara när jag är ensam eller tillsammans med Rickard. Även om jag kan vara mig själv till stor del med några få vänner så känner jag ofta att jag inte kan vara/bör vara mig själv fullt ut.

TRE SAKER DU AVSKYR
1. Lukten av rå kyckling
2. Långsamma människor
3. Att laga mat

HUR VAR DU I SKOLAN?
I grundskolan var jag tyst och tillbakadragen under lektionstid. Vägrade svara på frågor om lärarna ställde några till mig. Alltid lika rädd för att svara fel, inte vara tillräckligt smart och duktig och för att varenda klasskompis skulle skratta åt mig bara jag öppnade munnen. Var det något jag inte förstod så vågade jag aldrig ställa frågor till lärarna av samma anledning som ovan. På rasterna var jag ofta teaterapa. Gymnasietiden är lite blurrig i mitt minne. Jag minns bara att jag i stort sätt var deprimerad hela min gymnasietid och var glad om jag ens kom iväg till skolan. Förmodligen var jag fortfarande lika tyst under lektionstiden eftersom jag även var det på universitetet.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Långsamma människor, att åka kollektivtrafik i nya städer (fick panikångest i Stockholm när jag var tvungen att åka tunnelbanan själv), att träffa nya människor och när jag inte hinner blogga så mycket som jag skulle vilja.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1. Rickard & Sixten
2. En lång och varm dusch
3. Att sova

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Ingen aning faktiskt. Kanske tillbakadragen och kontrollerande. Vem vet.

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Försiktig, alltid på tå, lojal och bestämd.

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG/PINSAM
Att träffa nya människor i stora grupper är skitjobbigt. Likaså att utmana sina egna katastroftankar. Som att åka tunnelbana själv, få panikångest och börja gråta när det är hur mycket folk omkring mig som helst. Skitjobbigt men jag tog mig ur det. Jag överlevde.

TRE OTIPPADE SAKER OM DIG
1. Mitt drömjobb var länge att jobba på Kumla-anstalten
2. Jag pluggade dans på gymnasiet men utan att ha tagit ett enda danssteg innan första dagen
3. Jag bryr mig allt för mycket om vad andra tycker om mig. Många tror att jag inte gör det men det är fel. Tyvärr.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
När hår, make-up, outfit och självkänsla är on fleek tillsammans. Eller när Rickard tittar på mig som om jag är det finaste han vet.

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Något jag skrattade riktigt mycket åt senast var filmen Bridesmaids i söndags. Alltså scenen när dem provar klänningar! Obeskrivlig.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER
Just nu – framtid, jobb och flytt. Det är allt mitt liv kretsar kring för tillfället. Jag har varken tid eller ork att fundera på så mycket annat.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR
1. Att dö
2. Broar
3. Spindlar