Apr 15 2016

bedlinen

För några månader sedan skrev jag ett inlägg om hur fint rosa och grått var ihop. Ni kanske minns? Well, den lilla kärleken har inte svalnat. Snarare blivit starkare. Blir det flytt för oss framöver så kommer jag definitivt försöka få ihop så att något i nya lägenheten går i rosa och grått. Försökte få Rickard att gå med på en rosa säng när vi var på MIO och kollade men det gick inte hem. Det blir en grå säng så då får det helt enkelt bli rosa detaljer i stället.

Hur som helst har jag hört mycket gott om H&Ms sängkläder. Att dem ska vara sköna och hålla bra kvalitet. Någon som har några lakan därifrån och som kan säga att det stämmer? Jag har iallafall fastnat för de här enkla men fina seten och ska försöka hinna förbi H&M Home när jag åker till Stockholm nästa vecka för att spana in dem i verkligheten.