Feb 29 2016

week8

Bilder från min instagram -> @fashionink


 

I´m back! Har du varit borta kanske ni nu undrar och svaret på frågan är både ja och nej. Jag har inte rest bort men jag har varit frånvarande ifrån bloggen de senaste två veckorna. Alla inlägg som publicerats de senaste två veckorna har varit tidsinställda. Jag har kopplat bort bloggen helt och missade till och med att bloglovin inte uppdaterat mitt flöde på åtta dagar (tack Emma för att du gjorde mig uppmärksammad på detta). Eftersom vi haft inventering på jobbet med långa dagar (vi snackar många 08-21) så kände jag att det var lika bra att ha bloggen tidsinställd då jag anade att jag inte skulle orka uppdatera på kvällarna efter jobbet. Nu är inventeringen över och mitt arbetsschema återgår till det normala. Jag ligger efter rejält med att skriva inlägg och fota nyheter så det är vad jag ska ägna mina kommande dagar åt. Hoppas ni får en bra måndag och hörni, imorgon är det mars. Våren är här ♥