Jan 02 2016

dba-jury-2016banor


Jag kan glatt meddela att jag har fått den stora äran till att sitta med som jurymedlem i årets omgång av Daisy Beauty Awards 2016. Jag kommer att, tillsammans med fyra andra skönhetsbloggare, att döma i kategori ”Årets bästa kroppsprodukt”. En kategori som passar mig som handen i handsken. De fem finalisterna i denna kategori är:

  • Beauté Pacifique Stay Outside SPF 30
  • St Tropez In Shower Tanning Lotion
  • La Roche-Posays Lipikar Baume AP+
  • The Body Shop Camellia Cream
  • Decléor Gommage 1000 Grain Body Exfoliator

Nu hoppas jag att finalisterna börjar trilla in här hemma väldigt snart så att jag kan påbörja mitt testande. Vilka produkter som vinner #dbawards16 det får vi först veta i Daisy Beauty 2+3/2016 som landar i butik i slutet på februari. Jag får alltså inte säga något om hur jag röstat eller vad jag tycker om mina finalister innan tidningen finns till försäljning. Vill du se hela listan med finalister så hittar du den här hos chefredaktören Kicki Norman.