Dec 14 2015

candlesvictor

Victor Vaissier är ett franskt märke som med naturliga ingredienser inspireras av dofter från naturen så som näckros, lavendel och stenört. Jag har inte bekantat mig med märket något men jag har tittat lite på deras produkter i Kicks webbshop och jag har främst fastnat för ljusen (170 kr/st) som ni ser här ovan. Jag har ju den senaste tiden gått från att nästan aldrig ha tända ljus till att tända ljus varje kväll och varje morgon om jag är ledig. Det är ju så mysigt. Ljusförrådet här hemma börjar sina lite så jag är som sagt lite nyfiken på ljusen här ovan. Förutom att vara snygga så får man väl ändå hoppas att de luktar gott.

♥ Epicéa – En naturlig doft av pinjeträd med mjuka inslag av skogsblomster.
♥ Bouquet Blanc – Jasmin och orkidé har en fantastisk sötma som kommer till liv i denna vita blomblandning.

♥ Noir 89 – Den unika doften av mörkt sandelträ är mjuk och varm med inslag av orientaliska kryddor.


Någon som har erfarenhet av Victor Vaissiers produkter?