Dec 29 2015

IMG_6252

IMG_6256

Vi har nu snart bott i vår lägenhet i 6,5 år och mycket är sig likt sen dagen vi flyttade in. I vårt vardagsrum har vi två vitrinskåp på ena väggen som vi hittills har haft cd-skivor, dvd- och blu-rayfilmer i. I och med att min boksamling utökades under julen med hela Harry Potter samlingen så kände jag att det var hög tid för en förändring i dessa tråkiga skåp. Ena skåpet är fortfarande fyllt med filmer och serieboxar medans det andra nu får fungera som bokhylla. Mina böcker står annars i ett heltäckande skåp i vardagsrummet men nu valde jag alltså att flytta fram ett par av dem. Jag tycker själv att böcker säger mycket om den som bor i ett hem och jag blir dessutom glad av att se mina böcker, så varför gömma undan dem? Jag har de senaste dagarna återupptagit läsandet, vilket jag är väldigt glad över. De senaste åren har jag haft svårt att komma till ro för att läsa men jag har nu lovat mig att 2016 innebär mindre datortid och mer boktid för min del. Jag hoppas att det ska hjälpa mig att komma ner i varv oftare.