Dec 29 2015

IMG_5499

IMG_5506

För ett bra tag sedan hade Sephora en tävling på instagram och jag var en av de lyckliga som vann. Vinsten bestod av Make Up For Evers nya foundation Ultra HD Foundation samt en ingraverad foundationborste. En superfin vinst. Ultra HD foundation ska kännas naturligt lätt på huden, men ändå ge en medium-täckning. Formulan är ljusreflekterande vilket ska ge ett naturligt resultat som felfri och återfuktad hud. Jag har varit så nyfiken på Ultra HD och jag hade nog lite för höga förväntningar på produkten för det här var inte kärlek vid första applicering. Jag har så svårt för Ultra HD och jag kan inte sätta fingret på vad det är som är fel. Den fungerar definitivt inte med en buffing brush så jag ska prova mig fram med alternativa metoder, tex en svamp. Att jag sedan för första gången i mitt liv har en för ljus nyans (Y205) gör ju sitt också för upplevelsen. Vilket antiklimax!

Någon annan som har testat Ultra HD?