Dec 23 2015
*Inlägget innehåller Affiliate-länk*

 

IMG_5479”I am Juicy Couture” lanserades tidigare i höstas och släpptes i flera olika storlekar samt i Roller Ball variant, och det är den varianten som jag har. Jag måste säga att Roller Ball EdP är en perfekt storlek att ha med sig till jobbet då den tar otroligt lite plats. I am Juicy Couture beskrivs som en djärv och förförisk doft som öppnar med en kombination av saftiga, mogna frukter och långsamt övergår i en blandning av sensuell gardenia och en lockande doft av kashmirträ.

Toppnoterna väcker sinnena med saftiga hallon, frisk pompelmus och frodig passionsfrukt. Hjärtnoterna lockar med en hypnotisk doft av gardenia, heliotrop, kanelros och luktärt. Basnoterna avrundar doften med en oemotståndlig och exklusiv fläkt av mjuk mysk, varma träslag och ambra.

Jag har inte luktat på någon doft ifrån Juicy Couture innan och jag är hemskt dålig på att beskriva dofter men jag vet iallafall att jag gillar den här. Jag upplever den som söt och fruktig men samtidigt har den ett djup i sig som gör att den blir långt ifrån sliskig. Får du chansen att lukta på den så gör gärna det. Roller Ball varianten kostar ungefär 160 kr och finns bland annat hos eleven*. Där även resterande sortiment kan hittas.


pressutskick1