Nov 25 2015

IMG_5779

Postorderföretaget Ellos har bestämt sig för att göra en rejäl skönhetssatsning och lanserar därmed det egna varumärket Beauty by Ellos*. Spännande att allt fler företag väljer att satsa på skönhetsprodukter. Ellos har valt att dela in Beauty by Ellos i fyra olika serier och där varje serie har ett antal produkter. Priserna ligger mellan 39 – 149 kr vilket jag tycker är riktigt bra men sortimentet känns rätt litet och enkelt men det kanske växer med tiden. Jag har fått ett pressutskick med ett urval av produkter ifrån de olika serierna som jag nu ska ta mig an. För en gångs skull så har jag inga som helst förväntningar på produkterna så det här kan gå hur som helst. De fyra olika serierna är:

♥ Makeup by Ellos – Ellos egna kosmetikserie består av ett basutbud av nagellack, läppglans, mascara, ögonpennor, dipliner och ögonskuggor. Färgerna går i klassiskt användbara toner som nagellack i röda och beiga nyanser samt multi-ögonskuggor i beige/brint/grått/svart.

♥ Northern Beauty – En fräscht doftande kroppsserie där det magiska norrskenet har inspirerat till färgerna och designen. Ingredienserna som blåbärsextrakt, rapsolja och havreextrakt har välgörande effekt på huden och är hämtade ur den nordiska naturen. Serien består av 6 kroppsvårdsprodukter – handtvål, duschgel, kroppsskrubb, bodylotion, kroppsolja och body mist – och ett doftljus och binds samman av den friska, rena doften och designen. Doftpyramiden består av toppnoterna grapefrukt, liljekonvalj och ros. Hjärtnoterna av gardenia, jasmin och viol samt basnoterna sandelträ och mysk.

♥ Sense of Karma – En lyxig kroppsvårdsserie som består av 7 olika produkter för en komplett kroppsvårdsrutin. Den behagliga doften av lavendelolja och ylang ylang är rogivande och ger serien en härlig Spa-känsla. För att förstärka och förlänga doftupplevelsen ingår även ett doftljus. De noga utvalda och vårdande ingredienserna är jojobaolja, sheasmör, vitamin E, bomullsextrakt och avokadoolja som återfuktar, skyddar och gör huden len och spänstig.

♥ By Ellos Body Care – En kroppsserie som består av handtvål och duschkrämer i tre olika dofter som passar hela familjen. Produkterna är milda och fuktighetsbevarande med doft av lotusblomma, lavendel och solvarm havre.


  • Produkter utskickade för eventuellt påseende via pressutskick.

*Affiliate-länk