Oct 10 2015

sephorachristmas

Sephora snålar verkligen inte på julstämningen i år och bjuder på en massa fina julprodukter ifrån både sitt egna märke men också ifrån de mer exklusiva märkena. Jag fick ett pressmail för ett par dagar sedan med information om en del av nyheterna och jag tänkte idag visa upp tre av mina favoriter som jag mer än gärna skulle ta en närmare titt på. Vill ni se mer av julkollektionerna så spana in Sannas eller Des inlägg ifrån pressvisningen.


coloraroundtheworld

Color Around The World (300kr) är en presentförpackning ifrån Sephoras egna märke som innehåller fyra olika makeup-paletter. Varje palett är inspirerad av storstadspulsen i sin specifika stad från chica Paris till romantiska Italien. Hur fina är inte dessa paletter? Älskar färgkombinationerna, att förpackningarna är som små block och priset är ändå helt överkomligt. Jag har inte testat något av Sephoras egna smink så jag vet inte riktigt hur kvalitén är men en blir ju bra sugen på att testa. Släpps i november.


sephoracalender

Adventskalendrar är ju alltid roliga och i år lanserar Sephora en egen kalender (410kr). Kalendern innehåller miniprodukter så som duschkrämer, makeup remover och ansiktsmasker. Överraskningar i 24 dagar. Jag som ännu inte har bestämt mig för om jag ska slå till på någon kalender ifrån The Body Shop blir ju liten nyfiken på den. Ett perfekt sätt att få bekanta sig mer med Sephora. Släpps i november.


toofacedchristmas

Too Faced gör ju alltid fina förpackningar och deras julkollektioner är inget undantag. En av deras julförpackningar i år är Le Grand Château som består av 3 olika paletter med ögonskuggor, rouge eller bronzer. En miniversion av mascaran Better Than Sex ingår också. Om den här boxen låg under julgrannen i år så skulle jag bli överlycklig. Så fin! Jag saknar både prisuppgift och släppdatum på denna men är det någon som vill veta så ska jag göra mitt bästa för att kolla upp det. Säg till då!