Oct 11 2015

sunday


Sockar || Kimono || Seriebox || Ljus


Godmorgon söndag! Idag vaknade jag av andnöd då Sixten lagt sig tillrätta rakt över min hals. Det blir lite väl mycket tyngd över halsen men han var så gosig när jag vaknade att inte kunde förmå mig att ta bort honom. Väckarklockan ringde strax därefter men väl uppe så blev det andra planer än de först tänkta så jag rostade lite mackor, värmde oboy och här sitter jag nu. Rätt trött och inte alls pepp på denna dag. Det är okej med såna dagar men visst är det träligt när humöret matchar vädret utanför. För det är rätt grått i Kalmar idag.

En sån här dag vill man ju bara hoppa i ett par mysiga kläder och krypa upp i soffan. Tända lite ljus runt omkring en och göra sig en stor kopp med sitt favoritte och plöja igenom sin favoritserie. Att lyssna på den här spellistan och läsa en riktigt bra bok, ja det fungerar det med.