Oct 21 2015

--1327756_P --1315162_P

 Silvriga loafers || Svarta loafers


För ett par år sedan släppte H&M Trend ett par superfina loafers i silvermetallic och jag har sedan dess varit sugen på ett par liknande. Nu har jag funnit ett par liknande hos Deichmann* som ser riktigt fina ut. Jag gillar att det silvriga bryts av med bruna och vita detaljer, då känns inte skon som en discokula utan bara väldigt stylish. När jag ändå spanade in utbudet hos Deichmann så hittade ännu ett par fina loafers men i svart lack. Det är något med svarta lackskor som gör att det pirrar lite extra i magen på mig. Jag hade ett par svarta lackloafers ifrån Vagabond för några år sedan som tyvärr var för små men som jag gillade dem. Nu är det ju uppenbarligen för kallt för att bära loafers ute men jag hade gärna piffat till en outfit på jobbet med ett par.


*Affiliate-länk