Sep 25 2015

25-06-15_0284_copy


 

På måndag (28/9) lanserar JYSK en limited edition-kollektion inspirerad av det minimalistiska och grafiska uttrycket i skandinavisk design – Nordic Mood. Kollektionen består av ett antal noga utvalda produkter för dig som vill uppdatera ditt hem med de senaste trenderna. Nordic Mood består av sammanlagt sex olika typer av produkter som är inspirerad av det skandinaviska formspråket. Ljusa färger, raka linjer och grafiska mönster är ett tydligt karaktärsdrag i kollektionen som består av bland annat kökshanddukar, kuddar och brickbord. Samtliga produkter är tillgängliga i JYSKs butiker från och med den 28 september och ett par produkter går även att köpa på hemsidan. Brickbordet föll jag för och jag hade gärna bytt ut vårt nuvarande soffbord mot ett eller två av dessa brickbord. Så snyggt!