Sep 09 2015

IMG_4104

IMG_4109

För ett tag sedan testade jag ett nattserum ifrån Dr.Hauschka och som ni kanske minns föll det mig inte alls i smaken. Det var min första kontakt med märket så det föll sig ju lite tråkigt att produkten inte alls passade. Nu har jag återigen bekantat mig med märket och den här gången har jag testat 3 makeup-produkter som passade mig mycket bättre. Innan jag fortsätter om produkterna så kan vi väl enas om att ignorera plasten som sitter kvar på rougeborsten! Stressad och förvirrad fotograf vid tillfället.


♥ Eyeshadow Solo 01 Golden Sand (139kr) – Denna ögonskugga har en komposition av ros och silke som ska vårda den tunna och känsliga hyn runt ögonen. I sortimentet finns nio olika nyanser.

♥ Rouge Puder 03 Blushing Rosé (219kr) – Ett rouge som ska framhäva kindens vackra form och ge ansiktet fin färg samt lyster. Rouget innehåller en vårdande kombination av silke, ros och jojobaolja och finns i tre olika nyanser.

♥ Mascara Brown (199kr) – Mascara med extrakt av ögontröst, svart te och neem som ska ha en lugnande inverkan på ögonens känsliga hud. Rosenvax och bivax skyddar samt stärker både huden och ögonfransen. Finns i tre olika nyanser.


Nu har jag testat de här produkterna till och från och rouget har blivit min stora favorit bland de här tre produkterna. Rouget är lätt att applicera, lätt att bygga upp intensiteten, ger en jättefin lyster till kinderna och håller bra under dagen. Finishen blir väldigt fräsch och detta är ett rouge jag sträcker mig efter då jag vill ha en mer naturlig och fräsch look. Med dosan kommer en liten rougeborste som kan vara bra att ha till resor men jag föredrar att applicera rouge med en stor fluffig borste. Ögonskuggan är något pudrig vid applicering men applicerar trots allt jämnt och fint. Sitter allra bäst med en primer under. Mascaran är inte en mascara jag skulle sträcka mig efter om jag vill ha längd och volym. Det här är en perfekt vardagsmascara för den ger fina separerade fransar men ger alltså varken volym eller längd. Det var år sedan jag använde en brun mascara men det är fint att ha på de nedre fransarna eller de dagar då man vill ha lite lätt färg på fransarna. Nu har jag fått en mer positiv bild av Dr.Hauschka än tidigare och ser fram emot att i framtiden kanske testa något mer.

Har du testat något från Dr.Hauschka?


Produkter utskickade för eventuellt påseende via pressutskick. Åsikterna i inlägget är mina och kan inte påverkas av Dr.Hauschka eller någon tredje part.