Aug 09 2015

IMG_3835

En kan verkligen inte ha för många blommiga klänningar i sin garderob. Jag lovar! Därför var det rätt så självklart för mig att haffa den här godbiten så fort den landade hos oss på Cubus. Den är ifrån vår flickavdelning och finns även i en svartvit variant. Den här i rosa och grönt kändes dock mer jag. Samma dag som vi fick in den här klänningen började jag sent men jag haffade den på lagret så fort jag kom. Kollegorna jag jobbade med för dagen skrattade lite åt mig när jag hängde undan den då de båda tydligen hade utbrist att det här minsann var en Alex-klänning när de packade upp varorna. They know me too well! Här kan ni se hur den ser ut på. Har inte riktigt tid med outfits för tillfället (+ att allt jag bär mer eller mindre är från Cubus) så det blir ofta instabilder nu för tiden.