Aug 07 2015

IMG_2658

Om ni följer mig på instagram så vet ni säkert att jag för någon vecka sedan tappade ett favoritrouge i golvet. Det var precis innan jag skulle gå och lägga mig på kvällen. Jag skulle bara lite snabbt organisera upp i mitt badrumsskåp när jag lyckades tappa Sunshine Blush från Artdeco i golvet. Först trodde jag att det var min shimmerpalette från Boots No7 som åkte i golvet då jag först bara såg en guldig dosa segla förbi. Då blev jag besviken för jag gillar verkligen min shimmerpalette men när jag skulle städa upp alla 1000 smulor så insåg jag att det var Sunshine Blush som gått sönder. Då blev jag istället förtvivlad. Jag googlade som en tok på rouget men eftersom det är en limiterad produkt så möttes jag bara av ”slutsålt” i varenda webshop. Somnade med gråten i halsen den kvällen. Löjligt kanske men vissa produkter blir man så fäst vid.

I förra veckan när jag kom hem ifrån en lång dag på jobbet så möttes jag av en present av mannen. ”För att du är så awesome” sa han och räckte fram ett litet paket. Vad jag möttes av när jag öppnade paketet? Ett helt nytt exemplar av Sunshine Blush. Ord kan inte beskriva hur glad jag blev. Han har alltså lyckats få fram ett nytt ex när jag själv inte ens lyckades och om inte det är kärlek så vet jag inte vad som är. ”Du blev ju så förtvivlad när det gick sönder”. Alltså, min man ♥