Aug 07 2015

blackwhitehmhome

Handduk || Tvättkorg || Duschdraperi


Jag fortsätter att hänga på Hemnet i hopp om att drömhuset ska dyka upp och vara gratis. Typ. Ibland är det så frustrerande att komma på att man vill göra vissa saker ”sent” i livet när man tidigare har haft en helt annan åsikt om just dessa saker. Man känner sig inte tillräckligt förbered och så stressar man sönder sig själv för att det man vill kan först bli aktuellt om några år och då kanske det är för sent. Den senaste tiden har jag burit omkring på så mycket känslor och tankar jag aldrig förr bekantat mig med vilket har lett till en mindre existentiell kris och jag har behövt lära känna mig själv på nytt. Som det här med hus t.ex.. Jag har aldrig velat bo i hus men har den senaste tiden kommit underfund med att det nog ändå vore rätt så härligt. Kanske är det så att jag har kommit till en punkt i livet där jag inte längre orkar sträva emot mitt innersta för att skydda mig själv mot eventuella svek. Livet är det som händer här och nu. Vad som händer i framtiden går inte att förutse eller att planera fullt ut. Precis som jag inte kan ändra på det som redan varit. Det som händer, det händer.

Och nu blev det en massa svammel från min sida när jag egentligen bara ville visa upp tre finfina saker ifrån H&M Home. I det där framtida drömhuset hade jag gärna sett ett badrum i vitt med svarta detaljer och då hade ju de här tre varit perfekta. Älskar mönstret på tvättkorgen och duschdraperiet. Det känns modern och fräscht och även om det påminner lite om Missoni så är det tillräckligt eget för att inte vara uppenbara kopior. Jag har sagt det innan men jag måste säga det igen – H&M Home levererar en fantastisk höst. Snälla öppna en butik i Kalmar!