Jul 02 2015

ssrm

1. Hudson Moto Mini || 2. Mini 5 Zip Clutch || 3. Bowery Crossbody || 4. Mini 5 Zip Clutch || 5. Bowery Crossbody

Jag surfade nyligen runt på lite olika reor och upptäckte då att Sarenza har en rätt bra rea på en del modeller från Rebecca Minkoff. Ovan har jag plockat ihop 5 av mina favoriter men det fanns fler modeller på rean. Den gråa Bowery Crossbody längst ner till vänster i kollaget har jag spanat på tidigare då en grå väska finns på min önskelista. Nu är den sänkt med 40 % så det är en bra rabatt. Hade jag haft pengar över till en ny väska så hade jag förmodligen passat på att klicka hem den nu. Den eller den rosa Mini 5 Zip Clutch som också är kraftigt nersänkt. Även en rosa lite mindre väska står på min väsklista och den här vore perfekt. Bra storlek, fina detaljer och inte allt för skrikrosa. Det är bara några få exemplar kvar av de flesta av modellerna på rean så pass på om du är sugen på en ny väska!