Jul 02 2015

happycrazymine

I slutet på maj lanserade Lyko sitt egna hårvårdsmärke under namnet Happy Crazy Mine. Hårvårdsserien är framtagen för tre olika behov – återfuktande, reparerande & volym – och med Happy Crazy Mine vill Lyko erbjuda högkvalitativa och vårdande produkter i en kul förpackning som ger vardagen en energikick. Du som kund ska inte ens behöva fundera på värmeskydd eller om produkter för färgat hår då alla produkter i serien skyddar mot både UV och värme samt vårdar färgat hår. De olika produkterna är:

Happy Crazy Mine Sweet Moisturizing Balsam/Schampoo (250ml), 199 SEK/styck –  Schampo och balsam som bevarar fukt djupt in i hårets fibrer. Tillför glans, motverkar frissighet och statisk eletricitet.

♥ Happy Crazy Mine Sweet Repairing Balsam/Schampoo, (250ml), 199 SEK/styck – Reparerande schampo och balsam som är idealiskt för skadat, torrt och kemiskt behandlat hår. Innehåller macadamiaolja som reparerar, återfuktar och stärker hårets struktur. Tillför glans och motverkar frissighet och statisk elektricitet samt har en lugnande effekt på hårbotten.

♥ Happy Crazy Mine Sweet Voluminizing Balsam/Schampoo (250ml), 199 SEK/styck – Detta schampo och balsam ger ditt hår en förtjockande och stärkande effekt och tillför en hållbar volym.

♥ Happy Crazy Mine Sweet treatment (200ml), 249 SEK/styck (ej med på bilden) – En djupverkande inpackning som bygger upp, återfuktar och stärker hårets struktur. Innehåller både argan- och macadamiaolja. Låt verka i 5 min och skölj.

Produkterna har cirkulerat i mitt instagram-flöde en tid och jag hoppas att någon bloggkollega snart kommer med en recension. Själv är jag väldigt nyfiken på att testa den fuktgivande serien och man kanske skulle passa på när man för tillfället kan köpa både schampo och balsam för 199 kr/set.