Jul 01 2015

IMG_3524

Så var det redan första juli och jag tänkte passa på att visa upp mina skönhetsfavoriter från juni innan vi glömmer bort sommarens gråaste månad. Det här månadsupplägget med favoriter har ju kommit att bli en liten tradition de senaste månaderna och jag hoppas ni gillar upplägget. I vanlig ordning kommer jag att presentera produkterna utan någon favoriserad ordning och produkterna i inlägget är både sånt jag köpt själv samt produkter jag fått i utskick. Mestadels är det produkter jag köpt själv (ca 70 %).


♥ L´Oréal Paris Sublime Sun Spf 30 – Det här är en solkräm som släpptes tidigare i våras från L´Oréal och som är en klassisk vit solkräm. Doften är den klassiska solkrämsdoften, en doft man kan tycka vad man vill om. Själva produkten har en lagom konsistens, den är varken för tjock eller för rinnig och sjunker snabbt in i huden på bara ett par sekunder. När den har torkat känns den inte på huden. Inte alls! Perfekt för den som hatar klibbiga och klistriga krämer. En ny favorit bland solskydden.

♥ Åhlens Blending Brush & Eyeshadow Brush – De här två ögonborstarna ifrån Åhlens egna märke köpte jag när vi var i Göteborg och båda har snabbt blivit stora favoriter i borstsamlingen. Båda är otroligt mjuka, lätta att jobba med och fäller inga hår. Jag gillar dem så mycket att jag har tänkt kolla in övriga borstar i samma serie. Priserna på dessa minns jag inte men under hundralappen styck så priserna går inte heller att klaga på.

♥ Depend O2 Hand Peeling – Den här peelingen har jag nog nämnt innan i något tidigare inlägg men den förtjänar att få lite ytterligare stjärnglans. En handpeeling av den rivigare sorten som lämnar händerna otroligt mjuka och lena. Jag torrpeelar oftast mina händer men den fungerar minst lika bra i kontakt med vatten. En liten ärta räcker långt och på så sätt blir den även otroligt dryg. Priset ligger på ungefär 80 kr om jag minns rätt och det är den väl värd.

♥ Artdeco Sunshine Blush – Ett solpuder/rouge som ger en väldigt naturlig look och en härligt fräsch lyster till ansiktet. Jag har använt produkten som ett solpuder den senaste tiden och applicerar pudret med en stor puderborste som en trea längs panna, kindben och käkben. Hållbarheten är god och jag känner mig alltid så snygg när jag har använt detta puder. Sunshine Blush är faktiskt det första solpudret jag använt som har fått mig på sånt fall. Förutom The Body Shops men det använder jag främst för konturering.

♥ YSL Black Opium – Åh min senaste parfym-förälskelse. Jag fick ett litet prov med min senaste Kicksbeställning och fastnade på en gång. Nu är provet slut och saknade stor. Jag måste köpa en fullsize-flaska. Jag är otroligt dålig på att beskriva dofter så jag tänker inte ens försöka utan ni får ta mig på orden när jag säger att den luktar gudomligt. Vill ni ändå ha något att gå efter så skriver Kicks att doftsammansättningen är baserad på ett beroendeframkallande kaffe-ackord, vanilj samt apelsinblomma. Mums!

♥ The Body Shop Aloe Soothing Day Cream – Skön dagkräm så sjunker in i huden på ett kick. Min hud känns lugn och återfuktad efter applicering vilket är så skönt att känna när ens hud annars bara bråkar. Dessutom är den väldigt dryg så den ger verkligen valuta för pengarna. Doften är ingen höjdare men den försvinner fort som tur är.

♥ Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Hur har jag klarat mig utan Brow Wiz tills nu? Världens bästa ögonbrynspenna utan tvekan! Lätt att jobba med, bra hållbarhet och naturligt resultat. Vill aldrig någonsin ha något annat på mina bryn!

♥ Maybelline Lash Sensational Mascara – Min favoritmascara alla tider är So Couture från L´Oréal men den senaste tiden har jag använt Lash Sensational från Maybelline. Den har varit så omskriven att jag var tvungen att testa den. Lash Sensational får helt klart godkänt eftersom den ger mig långa, fina och separerade fransar. Den sitter dessutom en hel svettig arbetsdag utan att fälla. Jag skulle kunna köpa den igen men jag hade nog önskat lite mer oumph när det kommer till volym och just därför föredrar jag ändå So Couture där jag får både volym och längd. Men om jag var tvungen att köpa en ny mascara och So Couture var slut på butikshyllan ja då skulle jag köpa Lash Sensational istället.

♥ Depend O2 Cuticle Peeling – När jag vill snygga till mina nagelband använder tar jag ofta hjälp av en nagelbandspeeling och den här nyheten från Depend har kommit att bli en favorit. Till skillnad mot många andra peelingar så behöver inte Depends variant sitta på i evigheter utan 1 minut är allt som behövs och resultatet blir ändå bra. Det ända jag hade önskat är en mindre öppning på förpackningen då peelingen är väldigt rinnig så det kommer lätt för mycket produkt åt gången.

♥ Palmolive Aroma Sensations – För några veckor sedan fick jag ju hem tre olika duschkrämer ifrån Palmolives nya serie Aroma Sensations. Den nya serien innehåller ett antal duschkrämer som alla är tänkta för specifika stunder och jag har verkligen kommit på mig själv med att använda mina tre varianter vid specifika tillfällen. Den lila So Relaxed har jag använt efter långa arbetsdagar då jag vill komma ner i varv, den blåa Feel The Massage har jag använt då jag har velat ha en liten uppfriskande peeling och den rosa Feel Glamourous har jag använt vid de tillfällen då jag önskat mig en lite mysigare/lyxigare duschstund med god doft och en lättare skrubb. Älskar alla tre och är så nyfiken på resten av gänget i serien!