Jul 08 2015

wantiesjuly15

1. Linnen, MONKI || 2. Black Opium, YSL || 3. Bonbon, VICTOR & ROLF || 4. Broadlace Top, CUBUS || 5. Naked Skin Concealer, URBAN DECAY || 6. Bowery Crossbody, REBECCA MINKOFF


Slängde ihop ett kollage med ett par saker som jag just nu tänker på. Parfymerna och väskan har jag ju skrivit om tidigare så jag tänker inte göra någon längre utläggning om dessa idag. De står på önskelistan/inköpslistan helt enkelt. Något annat jag gärna skulle vilja testa är Naked Skin Concealern från Urban Decay som jag har hört väldigt mycket gott om. Jag tror att jag kommer att beställa den när nästa lön kommer. Det gäller ju att passa på när Kicks har sommarrabatt till medlemmarna. Min garderob skulle jag gärna utöka med ett par linnen från Monki. Jag köpte ett svart och ett grönt av den här modellen när vi var i Göteborg och har använt båda väldigt flitigt den senaste tiden. Ångrar att jag inte köpte fler eftersom de endast kostar 80 kr. Verkligen perfekta sommarlinnen som känns väldigt mjuka mot huden och så är de lösa i modellen. Jag hade gärna sett ett svart till i min garderob men också gärna ett grått, ett vitt och ett randigt. Till sist så skulle jag vilja utöka min underklädeslåda med ett par bh-toppar från Cubus. Bästa vännen tipsade mig faktiskt om dessa och jag valde att köpa en svart till mig själv. Så sköna! Ingen bygel men ändå lite support. Vi har ju ta 3 betala för 2 på dessa så en vit och ytterligare en svart står på önskelistan och den tredje får gärna vara i någon härlig färg. Förutom att de är väldigt sköna så är det dessutom väldigt fint när spetsen syns lite när man bär lite lösare linnen.

Vad står på din önskelista just nu?