May 22 2015

IMG_2929

Nu är det inte lång tid kvar tills dess att The Body Shops nya kollektion Virgin Mojito finns i butik. Nästa tisdag (26/5) är det dags och eftersom kollektionen är limited edition råder jag er att inte vänta för länge innan ni bekantar er med kollektionen. Jag har redan hunnit bekanta mig med ett par av produkterna – body butter, body scrub, body splash & body sorbet – och jag är kär. The Body Shop har verkligen träffat rätt när det kommer till doften som är sådär härligt krispig och syrlig. Jag upplever produkterna som rätt så svalkande och tänker därför att de kommer att bli sommarens räddning. Måste bara köpa till duschkrämen också. Produkterna funkar lika bra till en trött morgondusch då den krispiga doften verkligen är ett wake-up call. Kroppsskrubben har kommit att bli min stora favorit hittills men de andra ligger inte långt efter. I butik på tisdag som sagt – missa inte!


Produkter utskickad för påseende. Mina åsikter om produkterna är mina och kan inte påverkas av The Body Shop eller någon annan part.