May 11 2015

IMG_2870

IMG_2872

Maybelline har lanserat ett par nyheter den senaste tiden inför 100-årsjubileumet den 15 maj. En av nyheterna tänkte jag att vi skulle titta närmare på idag – The Nudes ögonskuggepalett. Här har vi en palett med 12 jordnära och bruna nyanser i både matt och skimrande formula. Tanken med paletten är att man ska kunna skapa hela 13 olika looks beroende på om man jobbar med duos, trios eller quads. Paletten finns redan i butik och har ett rekommenderat pris på 169 kr. I mitt tycke är det här en riktigt prisvärd palett. Pigmenteringen är fullt godkänd på egen hand (se nedan) men kommer till sin fullo över en primer. De flesta av skuggorna är mjuk och härliga att applicera. Jag har testat ett par av de ljusare nyanserna på övre raden och har inte heller upplevt något nedfall. Hade jag inte fått mitt ex i ett pressutskick så hade jag köpt den själv då jag tycker den är så pass prisvärd. Så gillar du naturnära och bruna toner så ta en titt på den här paletten i butik!

thenudes


Produkt utskickad för påseende. Mina åsikter om produkten är mina och kan inte påverkas av Maybelline eller någon annan part.