May 25 2015

zara

Skor || Klänning || Ryggsäck || Klänning

Så var det redan måndag igen och jag startar min vecka med ett kort morgonpass på jobbet. Sista veckan på Jysk nu. Vid den här tiden nästa måndag så går jag runt här hemma och är supernervös inför mitt första arbetspass på Cubus. Ahh, jag är så pepp! Något annat jag är pepp på är faktiskt hela den här veckan. Några få arbetspass, frisörbesök, middag med kollegorna och så lite shopping på det. Kan inte bli bättre! Den här veckan ska jag uppdatera garderoben med lite plagg från Cubus eftersom det är viktigt för mig att jobba i iallafall något som finns i butik just nu. Dessutom ska jag fylla på skönhetsförrådet med ett par saker och så är jag på jakt efter lite nya skor. Ja, jag är riktigt pepp och det är nog rätt ovanligt för att vara en måndag men någon gång ska ju vara den första.

Nog om vardagspratet och mer fokus på kollaget här ovan. Fyra fina ting som finns i butik just nu hos Zara. Väskan och skorna hade jag gärna haft i min garderob och jag hoppas att de fortfarande finns i butik om två veckor när vi åker till Göteborg. Livet just nu alltså, så jäkla fint! Ha en fin start på veckan ♥