Apr 02 2015

IMG_1622

År 2007 lanserade Boots No7 serumet Protect & Perfect som snabbt blev en hype tack vare anti-ageing egenskaper likvärdiga en receptbelagd behandling. Under lanseringsåret såldes ett serum var 2,3 sekund i Storbritannien. Nu lanserar No7 en ny och ännu mer kraftfull formula, med förbättrade anti-ageing egenskaper för att hjälpa kvinnor att se och känna sig som sitt allra bästa jag. Två olika varianter har släppts:

 

♥ Protect & Perfect Advanced Serum (199 kr) – För att förbättra de första tecknen på åldrande som vanligtvis börjar synas i 25-35 års ålder.

♥ Protect & Perfect Intense Advanced Serum (249 kr) – För att effektivt reducera djupa linjer och rynkor som vanligtvis märks hos kvinnor 35+.

 

Jag har under de senaste veckorna använt det första serumet och för en gångs skull så har jag stött på ett serum som faktiskt gör något med min hud. På ett bra sätt! Min hud känns återfuktad, mjuk och lite mer livfull sen jag började använda det. Serum brukar annars kännas som ett onödigt steg för mig men det beror kanske på att jag inte prickat rätt i val av produkt. Har ni möjlighet att testa detta serum så ta chansen! Du hittar Boots No7 hos bland annat Apotek Hjärtat.

Produkter utskickade för påseende. Åsikterna är mina och kan inte påverkas av tredje part. Läs gärna min policy för Pr och pressutskick.