Mar 18 2015

IMG_1525

Serum || Nattkräm || Läppglans

 

För ett par veckor sedan fick jag hem ett paket från Lookfantastic med ett par överraskningar i form av ett serum från Jurlique, nattkräm även det från Jurlique samt ett läppglans från Kardashian Beauty.

♥ Jurlique Nutri-Define Superior Retexturising Facial Serum är ett silkeslent serum med innovativa och effektiva ingredienser som ska strama upp huden och minska rynkor samt fina linjer. Innehåller Biosome5, ginseng och lakritsrot som jobbar för att förbättra hudens elasticitet, återfukta och ge huden en vacker lyster. 

♥ Jurlique Nutri-Define Rejuvenating Overnight Cream är en rik multifunktionell nattkräm som ska förbättra hudens elasticitet och fasthet. Innehåller Biosome5 och Cupuacu Seed Butter som återfuktar och binder fukt på djupet samt kronärtskocka som stärker huden. 

♥ Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss ska vara lätt att applicera, ha en krämig och långvarig formula samt ge en återfuktande känsla som varar länge. Jag har nyansen Cherry Blossom Honey.

Jag har dessvärre inte hunnit testa produkterna ordentligt än men hoppas på att kunna göra det inom kort. Nattkrämens lilla tub känns som den perfekta resekompisen så den lär nog hamna i min ”sample-låda”. Serumet är jag riktigt nyfiken på och så fort jag har gjort upp mitt nuvarande serum ska jag påbörja testandet av detta. Med tanke på vad det kostar så förväntar jag mig mirakel. Tyvärr doftar den väldigt starkt av ros så jag hoppas att jag kan använda den utan att doften framkallar migrän. Till sist har vi läppglanset från Kardashians egna skönhetslinje. Fin färg, ingen klistrig formula men resultatet håller inte särskilt länge. Dessutom stör jag mig på att det är typ världens längsta hylsa. Har du testat någon av dessa produkter?


Produkter utskickade för påseende ifrån Lookfantastics Pr-avdelning.