Mar 28 2015

IMG_1554

IMG_1555

För ett par veckor sedan fick jag hem ett litet paket från Apoteket med ett par av deras nyheter för våren. Förutom produkterna så fick jag även lite information om att Apoteket nu erbjuder personlig hudanalys på 50 apotek runt om i Sverige. Apotekets personal utbildas i samarbete med Elisabethskolan som är en av Sveriges mest välrenommerade utbildningar för hudterapeuter. Detta är ju toppen för de kunder som inte riktigt vet vilken hudtyp de har eller som vill ha en bättre fingervisning om vilka produkter som passar deras hud. Här kan man se vilket Apotek i ens närhet som utför personlig hudanalys. Nedan kan ni även läsa om produkterna jag fick hem, båda finns i butik nu.

Apoteket Solcreme AnsikteEn solkräm anpassad för ansiktet med en mattande effekt. Formulan är lätt och ska snabbt gå ner i huden. Denna solkräm ingår i en serie av oparfymerade och vattenresistenta solskyddsprodukter för hela kroppen. Denna solkräm har UVA- och UVB-skydd spf 30. Priset för 50ml är 99 kr.

Apoliva Hair & Care Styling PowderEtt torrschampo som ska ge håret stadga och en fräsch matt finish. Denna produkt har tidigare funnits för ljust hår men från och med nu finns den även för brunt hår. Pudret i torrschampot för brunt hår är färgat vilket gör att eventuell ljus utväxt syns mindre. Produkten är oparfymerad och priset för 150ml är 69 kr.


Pressutskick