Mar 23 2015

aco-nya-face-groupaco-nya-face-groupshot

ACO utvecklades år 1939 ur svenska apotekares önskan om att blanda sina egna krämer av rena och hudvänliga råvaror. Än idag står ACO nära sitt arv och erbjuder specialanpassade produkter för alla hudtyper och tillfällen. Den egna forskningsverksamheten i Kista har kunskap som den viktigaste ingrediensen. Nu lanserar ACO helt nya serier inom två kategorier – Daily Care och Anti Age. Innehållet i produkterna är noga utvalt och noga bortvalt. Allt för att produkterna ska vara så effektiva men samtidigt så skonsamma som möjligt för din hud. Alla hudvårdsprodukter är framtagna för ett nordiskt klimat och utvecklade för att ge en intensiv återfuktning. Förutom genomarbetade produktformuleringar har ACO även hottat upp produktförpackningarna som i mitt tycke är riktigt fina numera.

Daily Care – Olika hudtyper har olika behov, och inom segmentet Daily Care finns produkter för normal, torr, fet och mogen hud för en komplett daglig hudvårdsrutin. Det finns även speciellt framtagna multifunktionella produkter som fungerar både som bas och som komplement för ett optimalt resultat som exempelvis en rengörande skrubb och en tonad dagkräm. ACO Daily Care är effektiv hudvård som mjukgör, fräschar upp och återfuktar.

Anti Age – Produkterna i serien Protect and Restore 25+ är speciellt utvecklade för att motverka hudens första ålderstecken. Produkter för en komplett hudvårdsrutin finns för normal och torr hud, och de verkar intensivt återfuktande med ingredienser som effektivt skyddar under dagen och återuppbygger under natten. ACO Lift & Fill 40+ för torr eller normal hud är speciellt anpassad för en åldrande hudtyp och får den att må så bra som möjligt. Serien är utvecklad för att effektivt reducera synliga ålderstecken som rynkor och förlorad volym. Produkterna verkar intensivt återfuktande och lyfter under dagen samt återställer hudens spänst och fyller ut rynkor under natten.

Jag har fått hem ett par produkter som jag testar för fullt just nu – rengöring, dag- och nattkräm. Än så länge så tycker jag att produkterna är bra. De återfuktar fint, sjunker in snabbt i huden, har inte gett mig några plitor och rengöringen biter även på mascara. So far so good med andra ord. Är du nyfiken på ACOs nyheter så vet jag att en del apotek just nu kör kampanj på produkterna. Bland annat Kronans Apotek och Apotea. Vill du läsa mer om produkterna så ta en titt på ACOs hemsida.

IMG_1372


Pressutskick