Mar 04 2015

IMG_1569

IMG_1576

Februariboxen från Glossybox fokuserade på kärleken genom både en specialdesignad box men också genom produkter inspirerad av kärlek. Som alltid med Glossy så är temat något långsökt även om jag iallafall förstår kopplingen mellan kärlek och  utseendet på boxen. Min box innehöll:

♥ Nicka K – Colorluxe Powder Blush (99 kr / 5g)

♥ Marsk – Mineral Eyeshadow ”Fifty shades” (190 kr / 1,2g)

♥ Rosenserien – Lip Balm ”Cranberry” (115 kr / 7,5ml)

♥ The Body Shop – Fuji Green Tea Body Butter (185 kr / 200ml)

♥ Boots No7 – Protect & Perfect Advanced Serum + Intense Advanced Serum (319 kr / 30ml)

Det här var min sista box för den här gången och jag tycker faktiskt att jag avslutar på topp. Det här är en av de bättre boxarna på väldigt länge! Fint rouge, användbar nyans på ögonskuggan samt nyheter från både The Body Shop och Boots No7. Det enda jag kände sådär för var läppbalsamet då det var ungefär mitt fjärde på raken. Bästa vännen blev dock väldigt glad över det istället.

Förutom min prenumerationsbox så har jag även denna månad fått ett pressexemplar då jag blev tillfrågad om jag ville testa en hemlig produkt. Bortsett från den hemliga produkten istället för läppbalsamet så såg boxen likadan ut. Rolig idé med en helt blank produkt i boxen. Att kunna testa något utan förutfattade meningar och påverkningar av t.ex. märke och förpackning. Det enda jag vet om produkten är att det är en lystergivande dagkräm. Ska bli intressant att få veta vilket märke som ligger bakom produkten sen. Jag själv tror att det är Yves Rocher då krämen luktar väldigt likt många andra ansiktsprodukter från YR. Undrar om jag kan ha rätt.

 

IMG_1634