Feb 10 2015

IMG_1315

IMG_1319

Igår fick jag hem ett trevligt paket från märket L300 (älsk på utskick i fina askar ♥) med produkter från hudvårdsserien Intensive Moisture – anpassad för torr hy. Produkterna ska verka återfuktande, bevara spänsten i hyn samt ge ett ökat skydd mot yttre påfrestningar. Spännande! Jag har inte testat något från L300 innan men min sambo har och han har varit nöjd med märket så jag hoppas att även jag blir det. Egentligen har jag andra produkter som borde testas och användas upp innan detta utskick men min hy har varit rätt bråkig de senaste två veckorna så jag tänker faktiskt hoppa på produkterna på en gång. Har du testat något från L300?

.

♥ Cleansing Milk – Krämig rengöringsmjölk som effektivt men skonsamt ska ta bort makeup och smuts samtidigt som den ska återfukta. (65kr / 200ml)

♥ Cleansing Mousse – Ska rengöra på ett milt men effektivt sätt. Det mjuka och krämiga skummet ska göra huden fräsch och ge en silkeslen känsla av renhet. (89kr / 150ml)

♥ Eye Cream – En vårdande och fuktbevarande kräm som är speciellt anpassad för den känsliga huden kring ögonen. (79kr / 15ml)

♥ Face Cream – En intensivt fuktgivande och vårdande ansiktskräm för torr hud. Finns både oparfymerad och milt parfymerad. (89kr / 60ml)

♥ Night Cream – En vårdande nattkräm för torr hud som ska ge huden näring och göra den mjuk och smidig. (99kr /50ml)

.

*Pressutskick