Feb 20 2015

IMG_0336

1. Nashi Argan Hair Oil – Är en hårolja med organiskt ursprung och som innehåller certifierad arganolja och linfröolja. Oljans formula ska reparera håret, ge näring och glans. Allt på en och samma gång. Oljan doftar underbart, är lätt att fördela i håret och dryg som tusan. Mitt hår känns både mjukt och återfuktat efter användning och visst tillför oljan en viss glans till mitt burr. Ett riktigt budgetkap som jag säkert kommer att köpa igen.

2. Goldwell StyleSign Satin Guard –  Ytterligare en riktigt bra hårvårdsprodukt. Detta spray från Goldwell är ett tyngdlöst skyddspray som ger både glans och silkeskänsla till håret. Härlig och oklistrig finish som är lätt att kamma ut. Precis vad jag önskar av ett hårspray. För mer stadga och hållbarhet så rekommenderas ett annat hårspray. Jag vet att detta inte är ett hårspray utan en impregneringsspray till håret men jag har dock använt det som ett hårspray.

3. Rituals Honey Touch Body Cream – Welcome to heaven! Denna krämiga kroppskräm luktar himmelskt, återfuktar och är dryg som sjutton. Bästa kroppssmörjet ever skulle jag vilja påstå. Ett ny burk står på inköpslistan men jag väntar nog tills Rituals slår upp portarna i Kalmar så att jag kan botanisera runt bland det övriga sortimentet.

4. Garnier Nordic Moisture Match 24h Mattifying Fresh Cream – En helt okej budgetkräm som ska verka nedmattade men samtidigt återfuktande. De nedmattade egenskaperna är helt okej och så även återfuktningen men det här är inte en kräm för de riktigt torra. Doften är något stark vilket gör att jag inte är sugen på att köpa den igen.