Jan 15 2015

nomakeuplook1 || 2 || 3

En av de senaste trenderna inom skönhetsvärlden är ”The No Make-Up Look”, som går ut på att ha en så naturlig sminkning som möjligt. Den senaste tiden har flera märken lanserat foundations som är lätta, rinniga och som en hybrid mellan foundation och serum. Känslan och finishen ska vara lätt, naturlig och ge ett intryck av ”osminkad” hy. En intressant trend tycker jag och jag har därför nosat fram 3 budgetalternativ till foundations som ska ge detta resultat och som jag gärna skulle testa. Alternativ nummer 1 är från Kicks egna sminklinje och nummer 2 kommer från Isadora – båda är rykande färska och i butik just nu. Dream Wonder från Maybelline har inte släppts i Sverige än utan kommer inom kort. Den är jag nog allra mest nyfiken på då jag redan i höstas läste om den på amerikanska skönhetsbloggar. Vad tror du om denna trend – skulle du vilja testa en sån här foundation?