Jan 20 2015

cheersBilder: Pinterest

Vårt kök här hemma är det rum i vår lägenhet som jag gillar allra minst. Jag gillar inte våra köksmöbler och i ren allmänhet så känns köket trist och omysigt. Vi har en bokhylla i köket som i flera år har varit rätt rörig på grund av för mycket småsaker och för många olika hushållsmaskiner. I helgen fick jag nog och omorganiserade våra köksskåp för att ställa in alla maskiner i ett skåp i stället. I bokhyllan har vi nu bland annat glasburkar med torrvaror och det blev så mycket bättre. En ungefärlig bild på detta kan ni se här. Min panik över köket blev något lugnare efter helgens fix men jag stör mig fortfarande på våra köksmöbler. Helst av allt skulle jag vilja ha ett nytt bord och nya stolar. Jag har fastnat för en modell på köksstolar som ni kan se ovan. Vi har en liknande modell på jobbet så suget blir inte mindre för varje gång jag jobbar om vi säger så. Favoriten är den med vit sits och träben. Tyvärr har vi inte just den sammansättningen på jobbet så jag får kanske tänka om, lugna mig eller kolla någon annanstans.