Jan 28 2015

IMG_1120

IMG_1123

IMG_1147

Här kommer ett par bilder från min onsdag. Idag har jag fotat lite bloggen, bland annat månadens glossybox och utskicket från ACO som landade i lådan idag. Förutom det så har jag hävt i mig ett par koppar kaffe eftersom jag är så trött (har inte sovit en hel natt på veckor) och tuggat på en nyhet från Läkerol – Licorice Mint. Älskar lakrits och den här var helt ok men slår inte sea salt eller persimon som är mina favoriter. Det där med att TGR har två Läkerol för en tia är farligt. Jag har dessutom rensat lite bland mina tidningar, läst de senaste tidningarna, försökt lösa korsordet i Daisy Beauty (jag suger på det) och planerat både liv och blogg.

Jag fyller ju år om några veckor (24 feb) och jag funderar på om/hur jag ska fira. Fick hem en liten inbjudan från The Body Shop om att boka en tjejkväll i butiken och det vore faktiskt väldigt roligt men vi får se hur det blir. Först och främst ska helgens årsdag planeras. Tänk att vi redan har varit ihop i 6 år ♥ Obeskrivligt. Nu ska jag fixa lite mat då mannen snart kommer hem och ikväll hoppas jag på ett par avsnitt av Suits tillsammans.

Har ni haft en bra onsdag?