Jan 14 2015

mbmjss15

1 || 2 || 3 || 4

Shopbop har fått in lite vårnyheter från favoritmärket of all time – Marc by Marc Jacobs! Jag kollade givetvis in väskutbudet och hittade fyra godbitar från vårnyheterna. Mina absoluta favoriter av dessa är nummer 3 och nummer 4. Den sistnämnda är en fin variant av Célines Trio-bag fast med ”bara” två fack. Den känns något behändigare än en väska med tre fack eller så är det jag som är något partisk i frågan. Oavsett vad så gillade jag verkligen den blålila färgen på väskan och den hade gärna fått flytta in hos mig. Den blommiga väskan med gul grundfärg är bara för läcker! Som jag tidigare nämnt så har jag ett otroligt sug efter gult till våren och den här hade mer än gärna fått bo på min axel i vår och sommar. Perfekt storlek på en sån här lite roligare väska också. Tänker att den vore kanon till en enkel och slapp vit skjorta, svarta ankeljeans och ett par ballerinaskor. Får jag ett jobb nu till våren så är det mycket möjligt att jag firar det med en ny Marc.