Jan 13 2015

H&M loves Coachella

H&M lanserar en festivalkollektion i samarbete med amerikanska Coachella Valley Music & Arts Festival. Coachella är en årlig musikfestival som hålls i Kalifornien och dit många vallfärdar för såväl musiken som för att hitta inspiration via festivalmodet. H&M har sponsrat festivalen de senaste fem åren och väljer nu alltså att ta partnerskapet till en helt ny nivå.

H&M loves Coachella som kollektionen heter kommer att finnas tillgänglig på hm.com och i cirka 350 butiker i Nordamerika den 19 mars och i resten av världen den 26 mars. Kollektionen kommer att bestå av både herr- och damkläder samt ett gäng med accessoarer och tillbehör. Damkollektion kommer att fokusera på en romantisk trend med grafiska toppar, fransar, spetsar, sparkbyxor, korta toppar, shorts, och vida byxor för en feminin och bohemisk look. Det ska bli riktigt roligt att se kollektionen och jag hoppas vi snart kan få se lite bilder på vad som komma skall.

Vad tror du om kollektionen?