Jan 08 2015

IMG_0601-23 IMG_0613-35

Korpar är väldigt lekfulla varelser och dras till skinande och glittrande ting, något som symboliseras med hjälp av diamanterna på boxen. Historien om korparna valde jag då den speglade tanken på hur man dras till en Glossybox och dess innehåll.” – Maria Nilsdotter

Decemberboxen från Glossybox var specialdesignad av smyckesdesignern Maria Nilsdotter, som bland annat vunnit ’Guldknappen Accessoar’ av Damernas Värld 2012 och ’Årets Accessoardesigner’ av ELLE 2014. Enligt Glossybox så valdes produkterna i boxen ut baserat på Nilsdotter själv och hennes design på boxen. Exempelvis ska glitterprodukten symbolisera diamanterna på boxen och eftersom Nilsdotter gillar nagellack var det månadens produkt från Make Up Store. Min box innehöll:

♥ Burt´s Bees – Lip Balm (39 kr)

♥ Make Up Store – Nailpolish (130 kr)

♥ Sasco – Aloe Vera Gel (79 kr)

♥ Babyliss – Hårmunk (50 kr)

♥ Bella Pierre Cosmetics – Cosmetic Glitters (139 kr)

♥ Anthon Berg – Dark Chocolate Stick (Bonus)

Ännu en gång lyckas Glossybox med att leverera en box där utseendet är bättre än innehållet. Tråkigt men sant. Jag ska väl i och för sig vara glad över att jag bara fick produkter i fullsize den här gången och att jag inte var en av dem som fick mer än ett glitter i sin box. Produkterna då? Ja, läppbalsam är väl alltid trevligt och välbehövligt. Tyvärr tappade jag min i golvet typ direkt och utan kork så den hamnade i soporna relativt fort. Nagellacket ser fint ut i flaskan och hoppas att det är lika fint på nageln. Har ännu inte hunnit testa men det tror jag säkert att det är. Aloe Vera är alltid bra att ha hemma och just den här varianten hade vi sen innan. Dessutom känns det som en malplacerad produkt att få i en decemberbox. Hårmunken kommer jag förmodligen aldrig att använda och likaså med glittret. Chokladen var en trevlig bonus. Det är tur att jag bara har någon box kvar på min prenumeration, har blivit halvnöjd de senaste boxarna. Vad fick du i din box?