May 30 2014

uppsatsen

Efter 10 veckors hårt arbete så har vi nu lämnat in vår kandidatuppsats. Känslan går inte att beskriva och jag kunde inte ha önskat mig en bättre uppsatspartner. 10 roliga och lärorika veckor har passerat och nu laddar vi om för bal, slutpresentation och examensdagen. Heja oss!

0+
Kommentera
6

May 29 2014

IMG_6354

I den tjusiga asken från OPI hittar vi märkets första kollektion i samarbete med Coca Cola. Kollektionen går under namnet Icons Of Happiness och består av 9 läskande nyanser, alla inspirerade av Coca Colas drycker. Kollektionen landar i butik i mitten på juni och prislappen ligger på 150 kr. Swatches kan ni hitta här och här.

IMG_6348IMG_6352

Coca Cola Red, You´re so vain-illa, Sorry I´m fizzy today, Get cherried away, Turn on the haute light

IMG_6353Turn on the haute light, Today I accomplished zero, Green on the runway, A grape affair, Orange you stylish!

IMG_6356

Sorry för fotobomben men de är ju så fina så jag måste. Var som ett litet barn när jag öppnade pressutskicket. Den här kollektionen har OPI verkligen lyckats med och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Ett lack på vardera finger kanske.

Hittade ni någon intressant nyans?

0+
Kommentera
8

May 28 2014

waterfall

På lördag har vi vår examensbal och för min del lutar det åt en svart klänning just nu. Håret skulle jag gärna ha i en vattenfallsfläta likt den ovan och resten av håret skulle då vara lockat, precis som ovan helt enkelt. Jag ska alldeles strax sticka iväg till Camco och min frisör för att klippa mig, något som jag inte har gjort sen i september. Får helt enkelt vänta och se om det blir några längder kvar att jobba med haha. Har ni några andra tips på enkla (!!) balfrisyrer?

0+
Kommentera
4

May 27 2014

bluedress

Klänning, SHEINSIDE // Väska, GLITTER

0+
Kommentera
0

May 27 2014

mangoblouse

Dagens craving är denna broderade blus från Mango. Superfin i all sin enkelhet och jag gillar särskilt att detaljerna går i rött samt blått. Hade den funnits i min garderob hade den definitivt blivit välanvänd. Tänker att den borde vara särskilt fin till jeansen från Zara som jag bloggade om igår. Önska bör man!

0+
Kommentera
0

May 27 2014

IMG_6343Okej vem vill se vad som finns i denna box?

0+
Kommentera
0

May 26 2014

zarajeans

Avklippta jeans med slitningar någon? Ja tack säger jag, som föll pladask för dessa. Allt ifrån tvättningen till den lätta slitningen är min cup of tea. Jag tänker mig en matchning med antingen ett par låga converse och en luftig tunika, eller en t-shirt, klackar och kavaj. Perfektion! Jeansen kommer från Zara och finns i butik nu. Det var länge sen jag kollade in Zaras utbud men jag såg nu att det fanns en del fint. Har i och för sig varit rätt ointresserad av kläder överlag de senaste månaderna. Det blir lätt så när varken tid eller pengar finns men nu går framtiden mot ljusare tider och då väcks intresset igen.

0+
Kommentera
2

May 26 2014

IMG_5413

För ett par månader sedan var en av mina närmaste vänner i Usa ett par veckor (avis much!) och när hon kom hem hade hon med sig världens sötaste present till mig – ett fashion origami set. Alltså hur sött är det inte? Jag har inte hunnit knåpa ihop något än men ska ge mig på det så fort jag tagit min examen, då jag har lite mer tid för pyssel. Jag blir iallafall glad av att bara titta på förpackningen så det ska bli spännande att knåpa ihop något. Tänker att jag antingen är en naturbegåvning eller att jag lär slita mitt hår för att jag inte får ihop det haha. Oavsett så tusen tack igen älskade Anja ♥

Någon som pysslat med origami?

0+
Kommentera
0

May 25 2014

insta21

1. Firade att jag äntligen blivit frisk med klänning! // 2. Oväntad paketleverans. Spännande! // 3. Swatch på Maybelline Bleached Neons // 4. En och en halv vecka kvar innan examen! // 5. Lycka är när man köpt sig en ny pull-burk till naglarna. // 6. En outfit från veckan. Varmt! // 7. Både spännande och sant! // 8. Så fin klänning på H&M men ändå inte 100% på mig. // 9. Har äntligen utnyttjat min utbytesgaranti, så nu är min Mac hel och ren igen.

0+
Kommentera
1

May 25 2014

IMG_6291

För ett tag sen fick jag ett roligt mail från Timi Accessories som frågade om jag kunde tänka mig att bli bloggambassadör för märket. Jag tackade ja till uppdraget och kommer framöver att visa upp ett par av mina favoriter bland märkets smycken. Först ut blir dessa enkla armband som kommer i en uppsjö av färger och symboler. Själv har jag kollat in både diamanten och infinity hur länge som helst så båda kändes givna. Fina att bära tillsammans med andra smycken, med en klocka eller bara som de är. Timi går att köpa via exempelvis Nelly men märket har också en egen webbshop. Tyvärr tycker jag nog att webbshoppen behöver lite kärlek och omtanke från företaget för helt hundra är den inte i dagsläget.

0+
Kommentera
0