Dec 30 2014

escada turquoise summer edt 50 ml spray

1993 startade Escada trenden med en sommardoft i limited edition-version. Sommardoften för 2015 går under namnet Turquoise Summer och blir således Escada´s 23:e ”fashion fragrance”. Doften sägs vara intensivt fruktig, kraftfull men samtidigt lekfull. Spännande inte sant?! Doften har ackord av jordgubbar, hallon och svarta vinbär, kompletterat med mer sensuella och fylliga noter av vanilj och sandelträ.

Escada Turquoise Summer är en lekfull fruktig sorbet av röda skogsbär – en doft som släpper in sommaren. Tutti Frutti-noterna ger en ätlig, fruktig känsla som förstärks i doften av en sprudlande bärcocktail – jordgubbar i kombination med saftiga hallon och syrliga svarta vinbär. Kombinationen lockar dig att minnas doften av en uppfriskande, svalkande sorbet. När hjärtnoterna framträder får de röda bären ge vika för en saftig persikonot, som perfekt kompletteras av den friska, blommiga doften av viol och apelsinblommor. Den intensiva fruktigheten balanseras av de sensuella basnoterna med en avkopplande blandning av fyllig vanilj och lent sandelträ.

Turquoise Summer lanseras vecka 2, 2015 som:  EdP 30 ml ( 440 kr), EdP 50 ml (620 kr) samt Body Lotion 150 ml (250 kr). Jag älskade årets sommardoft Born In Paradise så jag måste verkligen ta ett sniff på den här nyheten. Jag tror att det kan bli kärlek vid första sniffet.