Nov 14 2014

IMG_9700

Oriflame har lanserat en ny hudvårdsserie som riktar sig till stressiga och trötta kvinnor mellan 25-35 år. True Perfection som den nya serien heter består av dag- och nattkräm, serum och ögonkräm. Enligt pressmaterialet så ska detta vara en av Oriflames största hudvårdslanseringar som ”ska få huden att stråla trots en hektisk livsstil”. Produkterna säljs på Oriflames hemsida.

Alla produkter innehåller nyckelingrediensen persiskt silkesträdextrakt som neutraliserar orenheter på en cellulär nivå och ger mer lyster, en jämnare hudton och en smidig hudstruktur.”

Jag fick hem hela serien i ett pressutskick och tänkte ge mig på testandet från och med måndag. Detta låter som en serie för mig så det ska bli riktigt roligt att testa. Om ni vill så återkommer jag gärna med en recension på produkterna om ett par veckor?


Produkter utskickade via pressutskick.